Tilmelding til Betalingsservice

Betalingsservice-med-slogan

Som medlem af Dyrenes SOS kan din kontingentbetaling tilmeldes Betalingsservice – det er det nemmeste i verden, og så er du sikker på, at det bliver betalt til tiden…. og så uden at skulle betale gebyr.

Tilmelding af kontingentbetaling til Betalingsservice kan ske på følgende måder:

VI TILMELDER DIG:

[raw]
Please wait...
[/raw]

DU TILMELDER DIG SELV:
Hvis du allerede har et medlemsnummer fra Dyrenes SOS, kan du selv foretage tilmeldingen af din kontingentbetaling til Betalingsservice.

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger.
Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server.

Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.

Klik her for at tilmelde din kontingentbetaling til Betalingsservice.

DIN BANK TILMELDER DIG:
Du kan også tilmelde din kontingentbetaling til automatisk betaling med Betalingsservice i din netbank eller du kan bede dit pengeinstitut om at gøre det for dig, og i den forbindelse skal du bruge følgende oplysninger:

PBS-nr.:                 5284708
Debitorgruppe:  1
Medlemsnr.:        Som du har fået oplyst i forbindelse med din indmeldelse.