torsdag , 17 april 2014

Nyeste indlæg

Costa Rica – 7. april 2014

Billede_10-800x800

Lise fortæller denne gang om tørke og præsidentvalg, men også om endnu en kastrationsrunde, som hun gennemførte i marts måned.Kære allesammen. Herfra Costa Rica kommer der en lille hilsen til jer alle og med nyheder herfra hvor tørketiden er ved at være slut og vi ALLE venter på noget vand fra oven….dyr og planter har ventet længe men nu ser ... Læs mere »

Generalforsamling 2014

sort-3-600

Indkaldelse til generalforsamling i Dyrenes SOS er nu udsendt til alle medlemmer. Generalforsamlingen finder sted tirsdag den 6. maj 2014, kl. 1830-2100, og forslag fra medlemmer skal være bestyrelsen i hænde senest den 22. april 2014. Hvis du, som medlem af foreningen, ønsker at deltage, skal du give besked på info@dyrenessos.dk senest tirsdag 28. april 2014. Der gøres opmærksom på at kun ... Læs mere »

Costa Rica – februar 2014

Lise1

Så er der atter nyt fra Lise, som denne gang fortæller at hun også får hjælp fra norske Turid Rugaas, som har været Lises mentor igennem mange år. Lise har altid været en stor tilhænger af Turids hundetræningsfilisofi, og den har hun haft brugt for med 3 små tæver, som har ret store tanker om sig selv. Kære allesammen. Så ... Læs mere »

Kruuse donerer udstyr m.v. til verdens gadedyr.

mogens-kruuse-donation-14

Firmaet Kruuse har endnu en gang doneret udstyr og andre materialer til Dyrenes SOS og vores arbejde for at hjælpe gadedyrene. Donationen indeholder sprøjter, suturer, operationsdragter, forbindingsmateriale, snore, og meget andet. Alt sammen udstyr som vil blive bragt med ud, når vores frivillige dyrlæger eller veterinærsygeplejersker skal ud i verden for at udføre frivilligt arbejde til fordel for gadedyrene. Dyrlæge ... Læs mere »

Glædelig jul & godt nytår 2013

jul-hund-kat-500

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle, som følger med på vores hjemmeside, en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår. Vi håber at I også i 2014 vil følge – og støtte – vores arbejde for verdens gadedyr, og at 2014 endnu en gang blive et år, hvor vi får rig mulighed for at hjælpe gadedyrene til ... Læs mere »