onsdag , 4 marts 2015

Nyeste indlæg

Dyrlæge Mogens Hansen i Radio 24 Syv

billede2

Dyrlæge Mogens Hansen var i løbet af denne uge gæst hos Anette Røpke på Radio 24 Syv, hvor han gav gode råd til Christina, som til dagligt bor i Taiwan. Christina ser dagligt gadehunde som har skader, som hæmme deres liv, men som også er svært ramt af skab, så det bliver til en snak om aflivning, tro, kultur og ... Læs mere »

Dyrlæger rejser ud for at hjælpe gadedyrene i Thailand

billede2

Både vores formand, dyrlæge Karen Hørmann, og vores næstformand, dyrlæge Mogens Østergaard Hansen, har jo gjort det et par gange – de er rejst til udlandet på gadehundeprojekter, som har haft til opgave at gennemføre ABC-programmer på de lokale gadehunde og -katte. I denne lille film, som følger bla. Mogens Hansen under et gadehundehundeprojekt i Thailand, får du mulighed for at få et ... Læs mere »

Lise har stadig problemer med forgiftninger

Lise-1-dec-14

Nu skete det Gud hjælpe mig igen, min unge tæve SOL blev bidt af en slange i poten. Min hushjælp, Yadira, kom løbende til huset og sagde at eet eller andet var galt, tæven ville ikke rejse sig, ikke spise og at højre forben var hævet. Ok, jeg gik over til SOL og undersøgte hende på kryds og tværs, åbnede ... Læs mere »

Ekstraordinær generalforsamling

DSOS LOGO Dansk version

Kun for medlemmer af Dyrenes SOS: Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i Dyrenes SOS Tirsdag d. 13/1 2015 kl 18.30. Generalforsamlingen afholdes i Tranesalen, Vejledalen 27, kælderen, 2635 Ishøj. Dagsorden: På sidste ordinære generalforsamling havde bestyrelsen følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter: §5: For den ordinære generalforsamling, der afholdes hvert år inden udgangen af maj måned ændres til: For ... Læs mere »

Lises møde med en herlig gut på 11 år.

lise-nov-14-6

Jeg blev ringet op af min psykolog som hjalp mig med at forberede mig på min mands død i 2012. Jeg har ikke talt med hende siden og det hun havde på sinde var, om jeg kunne tage en gut på 11 år i en form for terapi, han skulle være her i 3 timer om dagen i 2 uger, ... Læs mere »