lørdag , 22 november 2014

Nyeste indlæg

Ny kastrationsrunde i Costa Rica

hund-med-hvalpe-800x800

I weekenden 13. -14. september 2014 havde vi 3 kastrationsrunder her i området. I Guyabo blev 28 dyr opereret, i Puriscal 63, i Quitirisi (indianer reservatet) 56 og denne sidste vil jeg fortælle jer om. I Costa Rica har div. store firmaer et program hvor de indenfor firmaet afsætter penge af til velgørenhed, nogle til syge børn på hospitaler, andre penge ... Læs mere »

Køb anderledes julegaver og støt vores arbejde for gadedyrene

julen-2011

Så nærmer julen sig igen, og hvis du mangler en anderledes julegave til familie, venner eller dine firbenede venner, så tag et kig i vores webshop. Her er både mulighed for at købe gavekort, T-shirts og hundetørklæder. Du kan også købe medlemskaber eller hjælp til gadedyr til forskellige beløb – alle købene er med at støtte vores arbejde for gadedyrene ... Læs mere »

Alishas beretning om gadehunden Ellie, som fik en ny chance.

alisha-nov-14-5

Alisha Singh, som til dagligt bor og arbejder i Indiens hovedstad New Delhi, fortæller her om gadehunden Ellie, som fik en ny chance. Vi fandt Ellie for tre år siden. Hun var blevet efterladt i det område vi bor. Hendes tilstand var kritisk og hun var underernæret og virkede i det hele taget meget deprimere, men var heldigvis en meget venlig hund. ... Læs mere »

Naturen i Costa Rica kan være farlig for en hund.

Costa Rica 2008 209

Foxy, en hanhund jeg hentede fra gaden for mange år siden i den mest ynkelige forfatning, var sund og rask, glad og legende, jah i det hele taget en glad hund og ville have levet mange år endnu, hvis det ikke var fordi at min hushjælp glemte at lukke ham ind i soveburet en aften efter fodring. Mine hunde her ... Læs mere »

Lise er ikke alene om at hjælpe hundene i Costa Rica

Billede_10-800x800

Janet, en god veninde, ringede og sagde at der var en tæve som var sat på gaden, og befandt sig hos hende, og om jeg ikke kunne hente hende fordi hun har lidt plads og har allerede 4 hunde, som hun har taget fra gaden. Hun sagde at tæven var tynd, tynd, havde masser af “torsalos” i huden, de mider/larver ... Læs mere »