fredag , 30 januar 2015

Nyeste indlæg

Dyrlæger rejser ud for at hjælpe gadedyrene i Thailand

billede2

Både vores formand, dyrlæge Karen Hørmann, og vores næstformand, dyrlæge Mogens Østergaard Hansen, har jo gjort det et par gange – de er rejst til udlandet på gadehundeprojekter, som har haft til opgave at gennemføre ABC-programmer på de lokale gadehunde og -katte. I denne lille film, som følger bla. Mogens Hansen under et gadehundehundeprojekt i Thailand, får du mulighed for at få et ... Læs mere »

Lise har stadig problemer med forgiftninger

Lise-1-dec-14

Nu skete det Gud hjælpe mig igen, min unge tæve SOL blev bidt af en slange i poten. Min hushjælp, Yadira, kom løbende til huset og sagde at eet eller andet var galt, tæven ville ikke rejse sig, ikke spise og at højre forben var hævet. Ok, jeg gik over til SOL og undersøgte hende på kryds og tværs, åbnede ... Læs mere »

Ekstraordinær generalforsamling

DSOS LOGO Dansk version

Kun for medlemmer af Dyrenes SOS: Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i Dyrenes SOS Tirsdag d. 13/1 2015 kl 18.30. Generalforsamlingen afholdes i Tranesalen, Vejledalen 27, kælderen, 2635 Ishøj. Dagsorden: På sidste ordinære generalforsamling havde bestyrelsen følgende forslag til ændringer af foreningens vedtægter: §5: For den ordinære generalforsamling, der afholdes hvert år inden udgangen af maj måned ændres til: For ... Læs mere »

Lises møde med en herlig gut på 11 år.

lise-nov-14-6

Jeg blev ringet op af min psykolog som hjalp mig med at forberede mig på min mands død i 2012. Jeg har ikke talt med hende siden og det hun havde på sinde var, om jeg kunne tage en gut på 11 år i en form for terapi, han skulle være her i 3 timer om dagen i 2 uger, ... Læs mere »

Ny kastrationsrunde i Costa Rica

hund-med-hvalpe-800x800

I weekenden 13. -14. september 2014 havde vi 3 kastrationsrunder her i området. I Guyabo blev 28 dyr opereret, i Puriscal 63, i Quitirisi (indianer reservatet) 56 og denne sidste vil jeg fortælle jer om. I Costa Rica har div. store firmaer et program hvor de indenfor firmaet afsætter penge af til velgørenhed, nogle til syge børn på hospitaler, andre penge ... Læs mere »