lørdag , 18 april 2015

Nyeste indlæg

Kastrationsrunde i Guyabo og andet nyt

lise-2-april15

Kære alle sammen. Jeg vedhæfter et par fotos fra vores sidste kastrations-runde i Guyabo hvor dyrlægen kastrerede 58 hunde og katte. Ganske godt resultat, men der var afsat 19 aftaler ekstra som folk/dyr ikke kom til, hvilket betød at disse hunde og katte ikke blev kastrerede, men også at de tog pladsen fra en anden som vi måtte sige nej ... Læs mere »

Slut med vilde dyr i cirkus

dyrenes-beskyttelse-lille-logo

Fra Dyrenes Beskyttelses kampagne for at stoppe vilde dyr i cirkus: “Vilde dyr som elefanter, søløver og zebraer hører ikke hjemme i cirkus. Med din støtte i ryggen vil vi lægge pres på politikerne for, at de skal ændre loven, så vilde dyr ikke skal leve en stresset tilværelse med megen transport og alt for lidt plads – Læs mere“ ... Læs mere »

Vi søger en kasserer!

dyrenessos-800x800

Kasserer med hjertet på rette sted Har du erfaring med regnskab og kunne tænke dig at arbejde som frivillig i en spændende forening, hvor vi alle brænder for at gøre en forskel for dyr I nød? Hvem er vi: Dyrenes SOS er en nonprofit og upolitisk dyreværnsorganisation. Vores formål er at organisere samt støtte gadedyrsprojekter i udlandet, og dermed forbedre ... Læs mere »

Generalforsamling 2015

DSOS-LOGO

Så er det atter blevet tid til at afholde generalforsamling i Dyrenes SOS Generalforsamlingen finder sted tirsdag 14. april 2015, kl. 1830 i Tranesalen, Vejledalen 27, kælderen, 2635 Ishøj Dagsorden for generalforsamlingen: Valg af dirigent. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, ved formanden. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse. Forslag fra bestyrelse og medlemmer. Forslag fra medlemmer skal ... Læs mere »

Dyrlæge Mogens Hansen i Radio 24 Syv

billede2

Dyrlæge Mogens Hansen var i løbet af denne uge gæst hos Anette Røpke på Radio 24 Syv, hvor han gav gode råd til Christina, som til dagligt bor i Taiwan. Christina ser dagligt gadehunde som har skader, som hæmme deres liv, men som også er svært ramt af skab, så det bliver til en snak om aflivning, tro, kultur og ... Læs mere »