lørdag , 25 oktober 2014

Nyeste indlæg

Lidt om katte, og så er Lise på jagt efter en af sine hunde.

billede5

Folk ringer og regerer i øjeblikket, Ana hjælper med at passe en tæve med 7 hvalpe som blev afsat hos hende, Patricia har en tæve med 7 hvalpe, ca 2 mdr. gamle som hun passer, Elisa passer en tæve med 2 hvalpe plus to hanhunde som også er sat på gaden, Melissa har taget en tæve-hvalp, Nancy tog en hanhund ... Læs mere »

Et blik fra en af TOLFA’s hunde

Et billede kan se mere end tusind….. Man taler ofte om hvor modvillige og sky gadehunde kan være, men måske glemmer man at nævne deres tålmodighed og accept af de daglige medicinske behandlinger, som de skal modtage. Prøv at kigge nærmere på denne hunds øjne! Han ligger ved siden af ​​TOLFA’s behandlingstema, med hovedet blandt de lægemidler, som er i daglig anvendelse, og det billeder siger mere, ... Læs mere »

Lises oplevelser med arbejdet for gadehundene i Costa Rica

billede2

Allerførst vil jeg sige mange, mange tak til alle for jeres donation om faldt på et tørt sted, her er mange udgifter, det gode er at pengene ”gør godt” for mange dyr, deres familie, jer og mig!!! Jeg har en del at berette om, men starter med en ”skandale”, som blev udskreget i nyheder, aviser etc. Det drejer sig om en ... Læs mere »

Blossom skulle være død…… to gange!

Blossom-2

Smukke Blossom blev ramt af et tog, og da TOLFA’s redningskøretøj bragte hende ind, manglede halvdelen af hendes forben, hendes ene øje var svært beskadiget, og hun havde en enorm sår nær halens rod – hun havde mistet en masse blod og var i dyb chok. TOLFA behandlede hende for chok og smerte og et par dage senere hendes ben var amputeret. De troede ... Læs mere »

Soi Dog arbejder videre for hundene fra madindustrien

1-billede

Soi Dog Foundation arbejder i disse år meget hårdt på at finde hjem til alle de hunde, som bliver konfiskeret i forbindelse med de ulovlige og grusomme transporter fra Thailand til Laos, Cambodia og Vietnam, hvor hundene bliver slagtet på meget brutal vis. Flere steder koger de hundene levende, da de mener, at det giver bedre smag i kødet. Lidt ... Læs mere »