onsdag , 1 oktober 2014

Nyeste indlæg

Sex med dyr er stadig tilladt i Danmark

Nej-til-dyresex-sep-2014-15

Pressemeddelelse om DOSO’s kampagne mod sexuelt misbrug af dyr: Under titlen ”Stop sexuelt misbrug af dyr” sætter DOSO – med 22 danske dyreværnsforeninger i ryggen – en storstilet kampagne i gang. Siden sidste kampagne for fire år siden, er der dukket mange nye argumenter op for at forbyde, at mennesker har sex med dyr – bl.a. indførte Sverige den 1. ... Læs mere »

Giv dem plads til at bevæge sig!

hsi_global-150

Mail fra Dyrenes Venner: Humane Society International har lanceret en global kampagne imod at holde landbrugsdyr i bokse og bure: “Giv dem plads til at bevæge sig”.  Dyrenes Venner støtter kampagnen og opfordrer hermed dig til det samme. De forhåbentlig rigtig mange underskrifter, vil blive brugt til at lægge pres på fødevareproducenter og forhandlere, politikere mm. Det er vigtigt, at ... Læs mere »

Costa Rica – 4. juni 2014

billede9

Costa Ricas vilde dyreliv er ikke helt ufarligt for Lises hunde, men som altid har Lise sat sig ind i tingene og er forberedt på lidt ag hvert, når hendes hunde f.eks. finder giftige frøer. Men Lise har også en god nyhed – hun har fundet en ung kvinde, som gerne vil hjælpe Lise med foder til hunde…… En stor ... Læs mere »

Referat af generalforsamling 2014

billede25

Så er referatet fra dette års generalforsamling lagt på hjemmesiden. Bestyrelsen gør opmærksom på at der snarest muligt indkaldes til en ekstraordinær generalforsamling, hvor forslaget til vedtægtsændringerne skal endeligt godkendes. Referatet fra dette års generalforsamling kan læses her. Læs mere »

Oversvømmelser i Dar es Salaam, Tanzania – 21. april 2014

taweso-0414-18

Dyrenes SOS sender kr. 5000,- for at støtte TAWESOs arbejde for at hjælpe de nødstedte dyr i forbindelse med at Dar es Salaam er blevet ramt af vedvarende, heftig skybruds- regn med efterfølgende oversvømmelser. Rundt omkring i de berørte områder, er mange dyr blevet fordrevet fra deres opholdssteder. Det gælder både privatejede dyr, og gadehunde, og alle disse dyr har brug for ... Læs mere »